Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

EAT MY SOUP ΜΠΡΟΚΟΛΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ



ΗΡΘΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΥΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ” ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ,ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.




ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 400 ΓΡ ΜΠΡΟΚΟΛΟ (ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ)
  • 2 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 2 ΜΕΤΡΙΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
  • ΛΑΔΙ
  • ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ

  • ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ(ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)
  • ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΛΕΠΤΑ(ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ).
  • ΠΟΛΤΟΠΟΙOΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ ‘H ΣΤΟ MULTI ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ Ή AKOMA KAI ME ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΤΥΡΙ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου