Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

EAT MY POTATO SALAD WITH BACON AND ONIONS




ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ,ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ
  • 2 ΜΕΤΡΙΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • ΜΑΙΝΤΑΝΟ
  • ΛΑΔΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΛΕΠΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ(ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΙΜΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ).ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ
  • ΟΣΟ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΣΠΙΡΤΟΞΥΛΑ

  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

  • ΑΦΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
  • ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ
  • ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΩΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΣ .
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου