Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

EAT MY GREEK CHEESECAKE



ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ CHEESECAKE,ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

  • 4 ΝΤΑΚΟΥΣ ΚΡΙΘΙΝΟΥΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ MULTI
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
  • 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  • 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ-ΣΑΛΤΣΑ

  • 30 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
  • 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ
  • 2 ΚΟΥΑΤΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ
  • ΘΥΜΑΡΙ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΧΟΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.

 
ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.
   ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.

ΤΕΛΟΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ

ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,,'
  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου