ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ.Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΗΛΑ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΥΛΙΚΑ
- 6 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΗΛΑ(ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΩ ΚΟΚΚΙΝΑ)
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ
- 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
- 150 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
- ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΙΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ.
ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΦΟΥ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ(ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ).ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ‘’ΔΙΑΦΑΝΟ’’(ΔΕΣ ΦΩΤΟ)
ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ(ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΤΡΥΠΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ)
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕ 8 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
ΤΙΡ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΑΡΤΑ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου