Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

EAT MY SACHER TORTE



ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ.SACHER TORTE ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ.


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ

  • 6 ΑΥΓΑ(ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟΥΣ)
  • 70 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 130 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
  • 160 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ
  • 160 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ
  • 180 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ

  • 115 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
  • 145 ΓΡ ΝΕΡΟ
  • 145 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
  • 40 ΓΡ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ(ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ.


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Ή ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Ή ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ(ΣΤΑ 500-600WATT ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ)




ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ.

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 24 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΜΕ 45 ΛΕΠΤΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΟΡΑΛΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ (145 ΓΡ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥ 115 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΗ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΕΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΓΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.(ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου