Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

EAT MY TOFFEE BANOFFEE LAZY VERSION




ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ TOFFEE BANOFFEE ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ BANOFFEE ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ
  • 4 ΜΠΑΝΑΝΕΣ
  • 100 ML ΓΑΛΑ  
  • 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ          
  • 200 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ(ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΑΡΤΑ).ΤΗΝ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΣΠΡΙΑ,ΡΥΖΙ  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΡΥΖΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ)

ΚΑΤΟΠΙΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ MULTI ΤΙΣ 2 ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ..
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ
 
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΞΑΝΑΛΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΗΜΕΝΗ ΤΑΡΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΥΓΙ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ‘’ΞΥΡΙΖΟΥΜΕ’’ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου