Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

EAT MY MACARONS





Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΑ ΓΛΥΚΑ,Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΑ MACARONS.ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ MACARONS LADUREE.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ MACARONS

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 3 ΑΣΠΡΑΣΙΑ ΑΥΓΩΝ (ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ)
  • 210 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 125 ΓΡ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
  • 30 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
  • ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΣΤΟ MULTI ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.
ΕΠΕΙΤΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΙΤΑ
ΤΥΧΟΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΣΙΑ ΑΒΓΩΝ ΣΕ ΜΕΡΕΓΚΑ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ “ΚΟΡΥΦΕΣ” ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  
ΜΕΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ
ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ MACARONS ΜΑΣ(ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗ)
ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ MACARONS ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΜΕ 12 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.ΤΑ MACARONS EINAI ETOIMA OTAN ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ TA “ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ” ΤΟΥΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ MACARONS ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ( ΓΕΜΙΣΗ ΓΚΑΝΑΣ , ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΤΟΚΡΕΜΑ )
   TIPS

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΒΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
  2. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ MACARONS ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΝΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ
  3. ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ MACARONS ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΤΥΜΑΠΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΥΧΟΝ ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ.ΤΥΧΟΝ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΕΛΑΦΡΩΣ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ
  4. ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΡΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ MACARONS ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ,ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.
  5. ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ MACARONS ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ.ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου