Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

EAT MY BURGER



ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΚΡΕΑΣ,ΤΙ ΠΟΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ BURGER.


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 BURGERS

  • ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
  • 1 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
  • 1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ WORCESTERSHIRE SAUCE
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΘΥΜΑΡΙ
  • ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΥΣΤΑΡΔΑΣ

  • 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ WORCESTERSHIRE SAUSE
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ
  • ΛΙΓΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑ
  • ΛΙΓΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΕΤΕΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΑ BURGERS ΜΑΣ

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ BURGERS.ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ “ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΥΜΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟ ΨΗΣΙΜΟ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ 5-6 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΑ BURGERS ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΕΥΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ BURGERS.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΜΕΝΟ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ.
      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου