Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΠΙΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ  Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΤΟΥ’’ ΤΕΜΠΕΛΗ’’ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ,ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΤΗΣ.ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΓΙΑ VEGERIAN ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
                               

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
    ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ'
  • 2 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  • 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΙΕΡΙΕΣ
  • 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 300 ΓΡ ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
  • 1 ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 1 ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
  • ΣΟΥΣΑΜΙ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


-ΑΦΟΥ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ. ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.
-ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ  ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΖΥΜΗΣ ΚΟΥΡΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΦΟΡΜΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΖΥΜΗΣ ΚΟΥΡΟΥ.
-ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΦΥΛΛΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΝΕΛΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
-ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 175 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Η ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
                              ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου