Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

EAT MY LEMON CURD

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ LEMON CURD,Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΤΟ LEMON CURD ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΨΩΜΙ,ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ MACARONS(ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ).
                 
13003_10151838548622910_1105630190_n




ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
  • ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ
  • 4 ΑΥΓΑ
  • 320 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 220 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ CORN FLOUR   

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕ 9 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΑΦΟΥ ΛΙΩΣΕΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ‘’ΔΕΝΕΙ’’(ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ).ΤΕΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ LEMON CURD ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΒΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου