Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

EAT MY SOFT CAKE ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑ

        



ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 5 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 60 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ
  • 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
  • 4 ΑΒΓΑ
  • 200 ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΠΑΧΗ,ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • 80 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
  • 3 ΜΗΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
  • 400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΚΑ,ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ(ΣΕ ΣΚΟΝΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
  • ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
  • TIP ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ 2 ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου