Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

EAT MY COLESLAW SALAD


                                COLESLAW
 


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΑΤΑ, TΗN ΓΝΩΣΤΗ COLESLAW SALAD ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΓΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΗΟΤ DOG(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΕΑΤΑ.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ


  • 300 ΓΡ ΑΣΠΡΟ ΛΑΧΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 2 ΚΑΡΟΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 2 ΚΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ SOUR CREAM(ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΤΟ ΠΙΟ ‘’ΔΥΣΚΟΛΟ’’ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΙΛΟΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ(ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ).ΑΦΟΥ ΨΙΛΟΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ.
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΩΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΗΝ SOUR CREAM,ΤΟ ΞΥΔΙ,ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
  • TIP ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG EINAI Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ MAIL ( TSIMBIS82@YAHOO.GR KAI MTSIMPIRIDIS@GMAIL.GR)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου