Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

EAT MY ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ




ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΨΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΦΥΣΙΚΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ



ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΡΟΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.




ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.

ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ  ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.


ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΤΑΨΑΚΙ.



ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΛΟ ΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ.


ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

 ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.


ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ

 ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου