Κυριακή 31 Μαΐου 2020

EAT MY CHERRY CLAFOUTIS (ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΑ)



ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ


  • ΚΕΡΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ( ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ)
  • 4 ΑΥΓΑ
  • 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
  • 100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Ή ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΝΗ
  • ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
  • 240 ML ΓΑΛΑ
  • 30 ΓΡ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ



ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 20 ΕΚ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΖΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΡΩΣΟΥΜΕ.



ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ



ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ 4 ΑΥΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ


ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ),ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.


ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40-45 ΛΕΠΤΑ.



ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ


ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ) Η ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ( ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΔΥΟΣΜΟ.




ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ LINK ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ




ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ




 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου