Τρίτη 5 Μαΐου 2020

EAT MY CREME BRULEE



CREME BRULEE ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΥΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

4 ΚΡΟΚΟΥΣ 
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
300 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100ΓΡ ΓΑΛΑ
1 ΛΟΒΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Ή 2 ΔΟΣΕΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΗ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
1 ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)




ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ




ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ.


ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΘΟΥΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ.


ΕΠΕΙΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CREME BRULEE, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΦΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ  ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ   ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ.



ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου