TΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
2 ΑΥΓΑ
1 ΚΕΣΑΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/2 ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΛΑΔΙ
200ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ
ΕΠΕΙΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ''ΤΡΑΒΗΞΕΙ'' ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ MANELUNA!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση της συνταγής μας!!! Ελπίζουμε να την απολαύσατε... μικροί και μεγάλοι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή