Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

EAT MY TIRAMISU




ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ


6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΤΩΝ
35 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
55 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ

500 ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
4 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ
4 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΤΓΩΝ
250 ΓΡ ΓΑΛΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
70 ΓΡ ΚΟΝΙΑΚ (ΑΜΑΡΕΤΟ)
ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 35 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ,ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΡΟΚΩΝ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΙΣΙΟ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΜΗΚΟΥΣ 10-12 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ  ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160-170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΣΑΒΑΓΙΑΡ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ Ή ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ.


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ



ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΑΡΩΜΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ




ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ,ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΕΤΟ


ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΨΙ Ή ΠΥΡΕΞ, ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΚΑΟ.ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ( ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ...)


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου