Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

EAT MY MANELUNIA ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ




ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ,ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ MANELUNA KINDER ACADEMY.

TΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

2 ΑΥΓΑ
1 ΚΕΣΑΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/2 ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΛΑΔΙ
200ΓΡ  ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ

ΕΠΕΙΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ



ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ



ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ''ΤΡΑΒΗΞΕΙ'' ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.


ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ



ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ....







ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ MANELUNA!!!!





1 σχόλια :

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση της συνταγής μας!!! Ελπίζουμε να την απολαύσατε... μικροί και μεγάλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή