Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

EAT MY PORK SCHNITZEL WITH BABY POTATOES



ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ BABY ΠΑΤΑΤΕΣ.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

2 ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ
ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΕΥΡΙ
2 ΑΒΓΑ
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΣΟΥΣΑΜΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
10 – 15 ΒΑΒΥ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΘΥΜΑΡΙ
ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ (ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ 100ΜΛ ΛΑΔΙ ΜΕ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ)
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ(ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ).ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΛΕΠΤΑ.
        ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΝΙΤΣΕΛ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΝΙΤΣΕΛ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ,ΣΤΟ ΑΒΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ(1 ΣΚΕΛΙΔΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΟΥΣΑΜΙ.




ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΚΑΙΙ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.
       ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου