Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

EAT MY BBQ CHICKEN




ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 4 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ (ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ)
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ
  • ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ WORCESTERSHIRE SAUCE


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΛΕΠΤΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ).ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΨΗΣΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ BBQ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου