Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

EAT MY MUSHROOM PIE





ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 500 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
  • 250 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ
  • 5 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
  • ΜΙΣΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • ΜΙΣΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 250 ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΨΙΛΟΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.

ΕΠΕΙΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ(ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ, ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ,ΤΡΥΠΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΣΕΡΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ(ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ).ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180  ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.

 
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου