Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

EAT MY ORANGEPIE






ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ (ΟΧΙ ΚΕΡΩΜΕΝΑ)
  • 10 ΑΒΓΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
  • 250 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
  • 180 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
  • 500 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
  • 8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
  • ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ,ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ (ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΑΚΙ).ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΗ.

ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ,ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ  ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.



ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ (ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΣΚΙΝΙΣΟΥΜΕ).


ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ,ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΕΞΕΧΟΥΝ.ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ.


ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

 
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ


ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ.(ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΘΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ)

ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου