Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

EAT MY ALTERNATIVE GREEK LOUKOUMA



ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 5 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
  • 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

  • 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
  • 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΕΛΙ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

  • ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ
  • ΚΑΝΕΛΑ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΒΓΑ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΣΦΙΧΤΟ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.


ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ,ΤΟΝ ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ.


ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ


ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ 5-6 ΛΕΠΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ

ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ



ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου