Κυριακή 20 Απριλίου 2014

EAT MY SALTY OLIVE-CHEESE CAKE






ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 220 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
  • 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ
  • 4 ΑΒΓΑ
  • ΜΙΣΟ ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  • 100 ΓΡ ΕΛΙΕΣ
  • 100ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
  • ΘΥΜΑΡΙ
  • ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΥΜΙΝΟ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ



ΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗΝ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΑΒΓΑ
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΣΟΥΜΕ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου