Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

EAT MY SOFT COOKIES





ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΝΟΣΤΙΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΜΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΟΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 60 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
  • 100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 1 ΑΥΓΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  • 2 ΒΑΝΙΛΕΣ
  • ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
  • ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
  • 100 ΓΡ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ,ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΑΦΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
 

ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΕΛ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΑΠΛΩΝΟΥΝ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΕ 12 ΛΕΠΤΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ

ENJOY

1 σχόλια :