Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

EAT MY TRUFFLES





ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΣ,ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ”.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΗ ~250 ΓΡ
  • ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΓΑΛΑ ~250 ΓΡ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • ΚΑΚΑΟ ~2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
  • ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΡΑΝΑ
  • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ
  • ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
 
ΑΦΟΥ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ(ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΚΟΙΝΙΣΕΙ) ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΟΥΜΕ(ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ).
   ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ,ΚΟΥΝΑΜΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ.
  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου