Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

EAT MY ROLLS WITH PARMEZAN CHEESE AND BACON




ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΛΜΥΡΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ-FINGER FOOD,ΤΡΑΓΑΝΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
  • 4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
  • ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΑΔΙ,ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΡΥΟ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΙΠΟΣ.

ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΟΠΑΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  
ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΧΗΜΑ
ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΑ.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου