ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
5 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΗΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΦΛ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ
75 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
ΛΙΓΟ ΛΙΚΕΡ ΑΜΑΡΡΕΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ CRUMBLE
100 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ(ΠΑΓΩΜΕΝΟ) ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
100ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
50 ΓΡ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΕΤΤΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ
ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ) ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΖΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ Ή ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΚΕΥΗ
ΓIΑ ΤΟ CRUMBLE
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΥΕΡΙ ΣΕ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ(ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΑΝΤΙΑ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΦΤΗ ΖΥΜΗ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΛΑ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΟ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.
ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΛΙΑΡΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου