Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

EAT MY CANNELLONI WITH MUSHROOMS AND SPECIAL FLAVOURED OIIVE OIL



Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 400 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ
  • 3 ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
  • 1/3 ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΘΥΜΑΡΙ
  • 15 ΚΑΝΝΕΛΟΝΙΑ
  • 150 ΓΡ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
  • 150 ΓΡ ΠΕΚΟΡΙΝΟ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 100 ΓΡ ΓΑΛΑ
  • 200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 1 ΑΒΓΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ
  • ΛΙΓΟ ΑΠΟ  ΠΕΚΟΡΙΝΟ (2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ)


ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 20 ΓΡ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΣΙΝΙ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΘΥΜΑΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΨΙΛΟΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ



ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ (ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΜΑΣ
   ΕΠΕΙΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.



ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ 2/3 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΜΑΣ.


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΝΕΛΟΝΙ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ

 
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΡΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΑΣ(ΤΑ ΚΑΝΝΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ)

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΤΟ ΑΒΓΟ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΚΟΡΙΝΟ.ΡΙΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΝΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΩΜΑ.

    
ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΧΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΝΕΛΟΝΙΑ



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου