Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

EAT MY SWEET AND SOUR CHICKEN WITH PINEAPPLE



ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ,ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΤΟΥ.


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 500 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
  • 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
  • 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΝΑΝΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ Ή ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
  • 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΟΞΥΔΟ(ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ)
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ)



ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΟΥΟΚ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ



ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΑΝΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ,ΤΗΝ ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ,ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

  ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ 4 ΜΕ 5 ΦΕΤΕΣ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ



ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

 
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ



ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου