Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

EAT MY FLUFFY APPLE CAKE





ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
  • 3 ΜΗΛΑ (2 ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ)
  • 1 ΧΟΥΦΤΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
  • 1/2 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1/4 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΝΕΡΟ
  • 1 ΦΛ ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
  • 1 ΦΛ ΚΑΦΕ ΚΟΝΙΑΚ
  • 1 ΦΛ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
  • 1/2 ΦΛ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ,ΤΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ



ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΑ ΜΗΛΑ,ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ( ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΙΑΚ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ Ή ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΛΕΠΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΨΗΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ.ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΗ.



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου