Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

EAT MY CHICKEN FAJITAS WITH PICO DE GALLO




ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΤΙ ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΠΟ CHICKEN FAJITAS!!

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
3 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ
ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ PICO DE GALLO

3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΜΙΣΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΩΣ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ PICO DE GALLO.ΑΦΟΥ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟ ΜΙΣΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ (ΠΙΠΕΡΙ,ΛΕΜΟΝΙ,ΑΛΑΤΙ)

ΕΠΕΙΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ




ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΙΣ ΙΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ .



ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

 
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ FAJITAS).ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ



ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ



ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ PICO DE GALLO

 
ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ


ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου