Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

EAT MY CHICKEN TORTILLA WITH MAVRODAPHNE





ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ
  • 1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΞΕΡΟ
  • ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ
  • ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ)
  • ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
  • ΡΟΚΑ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 2-3 ΚΟΥΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΦΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ



ΑΦΟΥ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ



ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΡΤΙΓΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ Ή ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Ή ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ Ή ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ



ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ..



ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ



ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ



   
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου