Σάββατο 17 Μαΐου 2014

EAT MY MUFFIN - TOFFEE BANANA FLAVOR



ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ MUFFINS ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΟΣ.


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
  • 1 ΑΒΓΟ
  • 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΟΥ
  • 30 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
  • ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ



ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΕΥΗ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΩΡΕΣ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ 20 ΛΕΠΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΔΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΩΣΤΕ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ.





ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΧ ΧΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ,ΟΤΑΝ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΟΛΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
         ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.



ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΑΒΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΗΠΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΤΕΛΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ


ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΡΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ.



ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΩΣΟΥΜΕ,ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΜΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΓΕΜΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕ 12 ΛΕΠΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ ΨΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ,ΤΡΥΠΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ MUFFIN ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.


    
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου