Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

 


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

8 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE
100 ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

570 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΛΙΠΑΡΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΛΥΚΟΖΗ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΚΕΡ
250 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
300 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΡΕΜΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ,ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ

ΒΑΣΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΚΕΙΚ ΤΩΝ 1200ΜΛ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΛΑ( ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.
ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου