Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

EAT MY RAVIOLI WITH PARMESAN-BASIL SAUCE




ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ,ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΑΣ.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

  • 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΡΑΒΙΟΛΙ ΓΕΜΙΣΤΑ(ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ)
  • 100 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
  • 4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
  • ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΚΙΚΟ 2 ΚΟΥΑΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ Ή ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΣΕ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ SAUCE ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ,ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ,ΤΟ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ(ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ).

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΖΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.

 
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου